Werkgever 2019-09-25T20:37:31+00:00

Klant centraal

‘De klant centraal stellen’ is wat bedrijven vaak beloven, maar wat vaak niet wordt waargemaakt. Tornado doet wat het belooft & gaat vaak nog stappen verder in de dienstverlening. Wij zien hierin dan ook onze toegevoegde waarde: doen wat je belooft & het liefst nog een stuk meer Als gevolg daarvan hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd, want ons doel is een samenwerking voor de lange termijn.

Tornado verzorgt creatieve oplossingen voor social return, die daadwerkelijk iets toevoegen voor het project.
Menno Schroth | Tornado BV

Flexibele arbeid

Om als bedrijf  blijvend te kunnen concurreren in de huidige economie is een flexibele schil noodzakelijk. Vraag en aanbod kunnen tegenwoordig bijna sneller veranderen dan het weer, dus is de juiste balans voor uw personeelsbestand noodzakelijk. Tornado kan u helpen om te gaan met de pieken en dalen, om zo uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten functioneren in de veranderende markt.

 Bent u flexibel georganiseerd dan:

  • kunt u sneller en efficiënter reageren op pieken en dalen in de werkdruk;
  • maakt u uw personeelskosten meer flexibel;
  • verlaagt u uw arbeidsrechtelijke risico’s;
  • verhoogt u uw concurrentiepositie.

Social Return

Door onze jarenlange ervaring met verschillende doelgroepen kunnen we heel goed inschatten wat de mogelijkheden zijn  bij de uitvoering van social return bij aanbestedingen. Onze kandidaten zetten we in principe altijd in op het project in kwestie, waarbij onze primaire doelstelling is dat de werknemer een toegevoegde waarde moet zijn voor het project.

Meer weten wat Tornado voor uw bedrijf kan betekenen?
Bel 020 – 664 66 22 of email naar info@tornadowerkt.nl

Projecten

Tornado levert in tegenstelling tot een traditioneel uitzendbureau geen personeel op ad-hoc-basis. Wij hebben ons toegelegd op het uitzenden en detacheren van arbeidskrachten voor kort- en langlopende projecten. Onze werknemers zijn ondermeer vertegenwoordigd in de volgende sectoren in het bedrijfsleven: ICT, groenvoorziening, woning- en utiliteitsbouw, afvalverwerking, (installatie)techniek, facilitair en het sociaal domein. Daarnaast leveren wij werknemers aan stichtingen, gemeenten en (semi)overheidsinstellingen.

Detacheren

Detacheren is het inhuren van personeel via een detacheringsbureau. Vaak gebeurt dit op basis van langdurige overeenkomsten. Het bureau heeft de mensen in dienst en jij huurt hen voor een periode in. Formeel is het detacheringsbureau dus de werkgever van de te detacheren werknemer. Als inhuurder ben jij opdrachtgever van het detacheringsbureau en de werknemer is een ingeleende werknemer voor jou. Omdat het detacheringsbureau de werkgever is, loopt het detacheringsbureau de werkgeversrisico’s bij ziekte (doorbetaling van het loon) en bij ontslag (ontslagvergoeding).

Interview RTLZ

In het bovenstaande interview voor RTL bespreken we de kansen voor bedrijven die Social Return moeten invullen bij aanbestedingen.

Onze kracht ligt in het feit dat we een waarde kunnen toevoegen voor alle partijen: Overheid, gemeente, bedrijven en natuurlijk de werknemers.
Mihaly Schroth | Tornado BV

Interview Radio WerkFM

Recent gaven Mihaly en Menno Schroth van Tornado een radio-interview in het programma de Ochtenduren op Werken.FM. Tijdens dit gesprek kwamen een aantal interessante onderwerpen aan bod die meer inzicht geven in de unieke wijze waarop Tornado burgers met een achterstand op de arbeidsmarkt weer aan het werk helpt.

Klik hier